EEN 360 GRADEN BLIK OP UW ORGANISATIE

BOEKHOUDING

Grootboek en rapportages op maat. Maak in een handomdraai een resultatenrekening, balans of cashflow-overzicht. Verstuur professionele facturen en ontvang betalingen online. En automatiseer boekingen met AI.

CRM

Volg leads, grijp kansen en krijg nauwkeurige prognoses. Automatiseer activiteiten op basis van sales scripts: telefoongesprekken, meetings, mailing en offertes. Krijg snel overzicht wat er zich afspeelt binnen uw teams.

VOORRAAD

Gebruik grensverleggende automatisering en geavanceerde routes om elk magazijn te beheren. Met ondersteuning voor drop-shipping, cross-docking en meerdere magazijnen.

PROJECT MANAGEMENT

Duidelijk en efficiënt overzicht van uw projecten. Houd deadlines in de gaten met een duidelijk overzicht. Wijs de nodige tijd toe aan specifieke taken. Gebruik urenstaten, genereer rapporten en voer analyses uit.

PRODUCTIE

MRP, Kwaliteit, Onderhoud en PLM volledig geïntegreerd. Krijg een directe, nauwkeurige planning gebaseerd op de werkelijke productietijden. Kwaliteitschecks en waarschuwingen zijn volledig geïntegreerd in het productie- en voorraadproces.

INKOOP

Verzend automatisch prijsaanvragen naar leveranciers op basis van voorraadniveaus. Importeer prijslijsten en referenties voor slimmere aankopen op basis van promoties, aantallen en speciale voorwaarden. Onderhandel met verschillende partijen en vind zo de beste prijs.

HELPDESK

Uw klanten bereiken u, waar ze ook zijn. Via e-mail, webformulieren of live chat. Klantentickets volgen, prioriteren en oplossen. SLA's, automatisering, sjablonen en voorgedefinieerde antwoorden. Houd de tijd bij van elk contract met de timesheetapp en upsell automatisch.

FIELD SERVICES

Plan uw afspraken en taken voor werknemers, plan routes, registreer werktijd, design werkschema’s op maat, factureer diensten en voorzie offertes. Onderteken rapporten digitaal, direct ter plaatse!

WEBSITE EN ECOMMERCE

Maak een website en voeg er elementen aan toe: vacatures, webshop, klantenportaal, evenementen, zakelijke blog, call-to-actions, nieuwsbrief en meer. Met een geïntegreerd eCommerce-platform kunnen voorraad en verkopen eenvoudig bijgehouden worden, via automatische voorraadaanpassingen en verslaggeving.

WERKNEMERS

Alles-in-één: werving, evaluaties, onkosten, verlof, aanwezigheden en meer. Ontvang meldingen voor nieuwe vakantie-aanvragen, toekenningsaanvragen, beoordelingen enz. Analyseer uren per project, klant of taak. Maak een vacaturesite, promoot vacatures en volg eenvoudig sollicitaties op.